Over Verscentrum Nederland

"Sociaal en bereikbaar voor iedereen. Waar u wilt eten en drinken, zorgen wij voor de online én offline oplossingen".

Zorgmarkt

Met de huidige concepten van Verscentrum Nederland zijn wij dé vooruitstrevende partner voor het verzorgen van de dagelijkse boodschappen en maaltijden voor de intramurale (Zorgboodschap en 't Gruttertje) en extramurale zorgmarkt (Thuisboodschap).Intramurale zorg
De kleinschalige woonvormen nemen toe in de traditionele zorgorganisaties. Bovendien biedt het ruimte om de behoeftes van de doelgroep écht centraal te stellen.

Extramurale zorg
Cliënten blijven langer thuis wonen en gaan zelf betalen voor wonen en aanvullende diensten. Ze komen hiervoor niet meer als vanzelfsprekend naar zorginstellingen. Dit vraagt om een andere strategie voor de zorg- en servicevoorzieningen.

Wij begrijpen dat dit (ook) vraagt om verandering van strategie voor de maaltijden- en boodschappenvoorziening van de zorginstellingen. Met Verscentrum Nederland bieden wij een totaal palet aan oplossingen voor uw uitdagingen.


Retail

Uw Kruidenier is het full-serviceconcept voor u met een buurtwinkel of rijdende winkel.

Een onderscheidende uitstraling voor de kleinschalige retail. Met Uw Kruidenier kijken wij samen naar nieuwe verkoopmogelijkheden, om zo meer rendement uit uw bedrijf te halen. Wij steken graag energie in u als ondernemer.
Boon Beheer bv (SuperUnie-lid)

Dat geldt niet alleen voor de online retail met onze zeer toegankelijke online besteltools. Wij maken namelijk deel uit van Boon Beheer bv (SuperUnie-lid) en hebben daarmee ook een onderscheidende aansluiting op de fysieke retailwereld. Binnen Boon Sliedrecht bv is de offline kant dagelijks in beeld via formules als MCD supermarkt en Boon's markt. Daar kunt u als organisatie van profiteren.


Informatie

Heeft u op dit gebied vragen, wensen of hulp nodig? Voor elke organisatie, op elk niveau en voor elke eindklant bieden wij een passende oplossing. Uw uitdagingen zijn het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier? Met onze open bedrijfscultuur streven we naar een heldere en inzichtelijke bedrijfsvoering. Voor uw gemak.

Verscentrum Nederland is van maandag t/m vrijdag
telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.30 uur.
Op zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur.

Tel.: 071 - 711 43 20

24 uur bereikbaar via e-mail:
info@verscentrumnederland.nl


Verscentrum Nederland
Wasbeekerlaan 9
2171 AE Sassenheim

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Ga naar de homepage van de website van Verscentrum Nederland:Een nieuwsbrief. Die bezorgen we ook!

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en actualiteiten rondom Verscentrum Nederland. Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.